Over Ernst

Ernst Schorfhaar: Triple A BreinTalent-ontwikkelaar, trainer, coach, echtgenoot, vader, en opa. Geboren op 23 september 1956 te Apeldoorn!  Gelooft heilig in het gegeven dat zodra je weet hoe je brein werkt je een betere versie van jezelf kunt creëren. En wanneer drijfveren en talenten van mensen in één lijn gebracht worden met doelen, succes gegarandeerd is. Mensen en resultaten van bedrijven groeien harder wanneer bewust bezig zijn met “dingen” die dicht bij hun drijfveren en talenten liggen!

Door de ruim 40 jarige ervaring als (bedrijfs-)verpleegkundige, verkoper, productmanager, salesmanager, directeur, NCE-trainer, coach en ondernemer is hij in staat om praktische en direct toepasbare adviezen te geven. Maar het blijft niet bij geven van advies. Ook bij het uitvoeren ervan, en bij het vieren van de uiteindelijke successen helpt hij u graag.  Zowel als inspirator, ontwikkelaar en sparringpartner maar als het nodig is ook als uitvoerende in de rol van trainer, coach of interimmanager. U krijgt van hem adviezen en hulp(middelen) om met plezier te (laten) doen wat moet gebeuren. Doen wat bij uw talenten (of die van uw collega’s en medewerkers) past!

Zijn aanpak kenmerkt zich door op een vriendelijke confronterende manier te achterhalen waar u of uw organisatie voor wil gaan. Zijn lijfspreuken:

“laat niemand je dromen stelen”“wrijving geeft uiteindelijk glans” en  “zonder de oorzaak te weten los je niks op” zeggen veel over zijn aanpak. Net zoals de ervaringen van zijn klanten die u kunt lezen onder “ klanten over Ernst”.

Schorfhaar Advies maakt onderdeel uit van de HDLG-groep. een groep van 12 zelfstandige ondernemers die Het Doen Laten Gebeuren (HDLG)  Ieder met zijn eigen specialisaties, maar met elkaar een team van professionals die onderscheidende oplossingen, kwaliteit, resultaten en continuïteit garanderen