Oplossingen

Talentmobilisatie

Hoe mobiliseert en ontwikkelt u het talent? En hoe zorgt u ervoor dat het talent tot uiting komt en dat u het kunt inzetten op de manier die het beste bij u past?

Iedereen beschikt over talent en verdient de mogelijkheid om zijn talenten te herkennen, in te zetten en te ontwikkelen. Onderdeel van talentmobilisatie is het in kaart brengen van drijfveren, meten van talenten en competenties, talentontwikkeling, teamwork en werving en selectie.

Management

Hoe zorgt u ervoor dat uw afdeling en organisatie doet wat u wilt? Hoe krijgt u helder waar u naar toe wilt? Onder management valt onder andere management advies, het bereiken van meetbare resultaten en interim management.

Persoonlijke ontwikkeling

Haalt u al het beste uit uzelf of heeft u juist het gevoel dat uniet op de juiste plek zit? Alles wat u aandacht geeft dat groeit, ook wanneer het om aandacht aan uzelf gaat. Onderdeel van persoonlijke ontwikkeling is coaching en training.

NCE

Het brein leren wat het brein nog niet weet” dat is de essentie van Het TripleA-BreinTalent model. Nodig om een betere versie van uzelf, het team of de organisatie te creëren? Met deze op neuro wetenschappelijke basis gestoelde aanpak wordt een balans gecreëerd tussen het onderbewuste en bewuste brein. Zo dat u in staat bent om gedrag te laten zien waar u energie van krijgt in plaats van energie te verspillen met ongewenst gedrag.