Persoonlijke ontwikkeling

Bent u het eens dat persoonlijke ontwikkeling en groei nooit stopt? Dan bent u bij Ernst op het juiste adres. Bij Ernst is ontwikkeling veel meer dan alleen het aanleren van vaardigheden, maar wordt ook stil gestaan bij het persoonlijke aspect.

Onderdeel van persoonlijke ontwikkeling is coaching en training. Benieuwd naar het aanbod training en coaching? Klik dan hier en neem contact op.

Persoonlijke ontwikkeling en coaching omdat niet iedereen dezelfde leerstijl heeft, omdat niet iedereen hetzelfde tempo aankan, omdat sommige mensen net dat extra steuntje in de rug nodig hebben. En omdat veel managers het prettig vinden om extern iemand te hebben die ze de spiegel voorhoudt of waarmee ze kunnen sparren

Vaardigheden scherp je niet aan door er over te praten maar door te doen. Daarom wordt in de trainingen van Ernst minimaal 80% van de tijd besteed aan het oefenen op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Trainingen zijn altijd maatwerk! Afgestemd op praktijksituaties die deelnemers herkennen zodat ze de volgende dag direct in de praktijk kunnen toepassen wat geleerd is. Ernst is specialist in klantgerichtheid- sales- en managementtrainingen.