NCE

“Het brein leren wat het brein nog niet weet” dat is de essentie van Het TripleA-BreinTalent model.

Nodig om een betere versie van jezelf, het team of de organisatie te creëren. Met deze op neuro wetenschappelijke basis gestoelde aanpak wordt een balans gecreëerd tussen het onderbewuste en bewuste brein. Zo dat je in staat bent om gedrag te laten zien waar je energie van krijgt in plaats van energie te verspillen met ongewenst gedrag.

De Triple A BreinTalent aanpak werkt op basis van drie krachtvelden: Aangeboren- Aangetoond en Aangeleerd gedrag. Ons brein is tot op hoge leeftijd ‘neuroplastisch’ en dus in staat om iets anders te leren dan datgene wat in onze voorprogrammatie is aangeleerd.

Met behulp van de HECT-methodiek wordt u geholpen om een betere versie van uzelf te kunnen worden.  Want met “’het beste’ bereikt je echt succes.

Uit onderzoeken, en uit de dagelijkse praktijk, blijkt dat wanneer mensen bezig zijn met dingen die aansluiten op hun drijfveren en die passen bij hun (nog te ontwikkelen) talenten de kans op succes vele malen groter is. Want mensen die iets met plezier doen verliezen geen energie aan negatieve zaken.

Meer weten over de Triple A BreinTalent methode? Klik dan hier