Management

Doet uw afdeling niet altijd wat u wilt en hoe krijgt u helder waar u naar toe wilt? Wat is uw leidinggevende stijl en hoe komt u over? Ernst heeft gedurende zijn loopbaancarrière veel ervaring opgedaan in het creëren van een stimulerende omgeving, waarin de medewerker zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen.

Onder management valt onder andere management advies, het bereiken van meetbare resultaten en interim management.

Benieuwd hoe u Ernst kan inzetten op deze aspecten? Klik dan hier en neem contact op.

Managementadvies. Hoe krijgen we helder waar we naar toe willen of moeten? Hoe krijg ik de sales omhoog? Waarom doen ze niet wat ik zeg? Hoe krijg ik alle neuzen dezelfde kant op? Hoe verhoog ik de klantgerichtheid? Wat kan ik doen om de samenwerking te verbeteren? Zit u met één of meerdere van deze vragen dan bent u op de juiste plek.

Meetbare resultaten bereiken omdat u uw geld vooral wilt investeren in activiteiten die uiteindelijk geld opbrengen. Daarom spreekt Ernst voor welke aanpak dan ook altijd meetbare resultaten met u af. En hij maakt graag financieel investeringsafspraken die afhankelijk zijn van de behaalde resultaten.

Interim management omdat het soms ontbreekt aan de juiste persoon op de juiste plek. Wanneer het binnen de competenties van Ernst past helpt hij u graag. Voorbeelden van hulp die hij kan bieden zijn: sales management , projectmanagement, opleidingstrajecten verzorgen en werving & selectie trajecten voor u uitvoeren.